Protectia datelor personale

Website-ul boutiquemilano.eu este operat de catre Milano Fashion 98 SRL societate înregistrata la Oficiul Comertului cu numarul J29/2739/2021 CUI 45181330. Prezentul document stabilește termenii și condiţiile în care puteţi utiliza site-ul boutiquemilano.eu. De asemenea, accesul pe website se va face sub autoritatea termenilor și condițiilor prezentate în acest document. Utilizarea website-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator și achiziţionarea produselor din gama oferită pe website presupun implicit acceptarea tacită și fără rezerve a acestor termeni și condiții, cu toate consecinţele care reies din acestea. Utilizarea website-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele și informaţiile despre acestea și despre magazin, precum și de a crea un cont care să servească la achiziţionarea produselor dorite. Utilizarea website-ului în alte scopuri decât cele menţionate este interzisă. Milano Fashion 98 SRL poate aduce în orice moment modificări asupra conţinutului website-ului boutiquemilano.eu, modificări de structură și accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor de pe website, fără a necesita un acord prealabil și fără a acorda vreo notificare către utilizatori sau către terțe persoane. Prezentul document se completează cu dispoziţiile prevăzute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.

PRODUSELE

Produsele comercializate de Milano Fashion 98 SRL sunt produse noi. Acestea vor fi livrate în limita stocului disponibil, personalizate în funcție de comanda dumneavoastra. Imaginile publicate pe website sunt cu titlu de (prezentare) exemplu , iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot exista mici diferențe de culoare, aspect). De asemenea nu oferim alte garanții, în afară de cele prevăzute de legislația în vigoare, în ceea ce privește informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe website precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Prețurile produselor includ Taxa pe valoare adăugată (TVA) şi nu includ taxele de livrare. Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele măsuri de informare a consumatorilor: Deoarece dumneavoastră aveți posibilitatea de a vă exprima părerea referitoare la bunurile şi serviciile pe care le comercializăm puteți suna la Protecția consumatorului, telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999  linie telefonică cu apelare gratuită.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Pentru a comanda produse de pe site-ul boutiquemilano.eu trebuie să vă creați un cont de utilizator prin completarea formularului de înregistrare. Acest formular conține următoarele date cu caracter personal : nume, prenume, CNP (dupa caz), email, adresă, datele firmei (dupa caz), număr de telefon. Prin oferirea acestor date ne dați consimțământul pentru a le introduce în baza noastră de date, cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestora. Aceste date sunt folosite pentru a vă trimite materiale informative cu privire la produsele noastre. Datele dumneavoastră personale pe care ni le furnizați sunt folosite doar de Milano Fashion 98 SRL și nu vor fi dezvăluite terților, excepție fiind firma de curierat ce asigură livrarea coletului dumneavoastră.

Coș de cumpărături
Autentificare

Nu există încă un cont?

Sidebar

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /home/bouttkbb/boutiquemilano.eu/wp-content/plugins/woocommerce-retargeting/includes/class-rtg-tracker.php on line 140