SHIMB DE PRODUSE
Daca doriti schimb de produse : 1. Plasati o comanda noua pe site cu marimea dorita / produsul dorit si la Informatii Suplimentare scrieti Produs la schimb, va vom contacta telefonic pentru detaliile schimbului.2. Produsul trebuie sa fiu trimise la sediu Fan Courier Giurgiu str.Gloriei 2h Nr.tel 0312 295 110 – Luni – Vineri 09:00 – 18:00

Produsele returnate trebuie sa nu fie purtate, sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte, miros, pete, cu etichetele intacte etc (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu boutiquemilano.eu). Aceste caracteristici le solicitam pentru ca produsul trebuie returnat la producator sau repus la vanzare.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajele originale, in cutii sau pungi de protectie pentru a evita murdarirea sau deteriorarea produselor.

Taxele curierat la toate produse retur/schimb sunt achizionate de catre clientului .

RETUR

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. In acest caz, Clientul se obliga sa notifice Milano Fashion 98 SRL, intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (Completarea formularului Retur) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 14 zile calendaristice. In caz contrar Milano Fashion 98 SRL poate refuza coletul. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
In cazul schimbului/rilor, comanda inițiala este data de la care se calculează cele 14 zile calendaristice. Astfel clientul poate schimba in acest termen de cate ori dorește produsul/e

Clientul trebuie sa ne furnizeze un cont bancar in euro (format din 24 de caractere) in care valoarea produselor se înapoiază.

In orice situație de returnare a produselor (chiar si când returnarea ii este imputabila Milano Fashion 98 SRL – colete deteriorate, produse greșit făcute / greșit livrate, produse cu defecte de fabricație), acestea trebuie sa fie in aceeași stare, in ambalajul initial, cu etichetele intacte, fără pete/miros si împreuna cu toate documentele care l-au însoțit (factura, certificate de garanție etc.).

Produsele returnate trebuie sa nu fie purtate, sa fie in aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte, miros, pete, cu etichetele intacte etc (cu excepția viciilor ascunse si exceptând defectele deja semnalate de client in corespondenta cu boutiquemilano.eu). Aceste caracteristici le solicitam pentru ca produsul trebuie returnat la producător sau repus la vânzare.

Telefonic vi se va comunica metoda de returnare sau îl citiți mai jos:

•Produsul/ele trebuie sa fiu trimise obligatoriu cu Fan courier la sediu Fan Courier Giurgiu str.Gloriei 2h – 0312 295 110
• prin completarea formularului de retur ne comunicați  : numele din comanda, telefon, număr de comanda si contul IBAN pentru returnarea sumei ( contul IBAN trebuie sa conțină 24 de caractere)

  • TAXELE PENTRU RETUR COLETULUI SE ACHITA DE CLIENTUL.(IN CAZ DE SCHIMB PRODUSULUI CLIENTUL ACHITA TAXELE DUS-INTORS)
CONDITII DE RETRAGERE

Informații privind exercitarea dreptului de retragerea. Model de instrucțiuni privind retragerea: Dreptul de retragere – Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data primirii comenzi. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua primirii comenzi.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract utilizând o declarație neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). În acest scop, puteți folosi modelul de retragere alăturat; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, fara costurile livrării, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data comenzii cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

COMANDA

Conform O.G. 130 / 2000, in cazul achizitionarii de produse din acest magazine online, folosind tehnicile de comunicare la distanta, ne rezervam dreptul de a refuza comenzi, daca informatiile privind produsul au fost introduse eronat.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda din mai multe motive, printre care:produsul comandat nu este pe stoc; imposibilitatea obtinerii autorizatiei de plata;  identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotional; comanda nu satisface standardele noastre de calitate

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Preturile includ TVA.
Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite si livrate in ambalajul original. Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre dvs. orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat. Nu se accepta returnarea produselor folosite,cu etichetele lipsa, cu urme de purtare/parfum/pete/ si / sau cu ambalajul deteriorat.